Doorgaan naar hoofdcontent

En...give away! Oorbollen.

Nog steeds in het thema: "de honderste!", om te vieren, deze 'give away'.

In mijn vorige blogberichtje zagen jullie dat ik Norah een paar bijpassende oorbelletjes had gemaakt.
"Oorbollen" dus. Helemaal niet zo moeilijk te maken eigenlijk, dus ik maakte er nog enkele. In verschillende kleurtjes, om bij verschillende outfits aan te sluiten.

Daar ligt 'm nu de give away, sie. 
Ik geef er een paar weg ter gelegenheid van mijn honderdste blogpost. In het kleur van jullie keuze! 
Laat hieronder een berichtje waarin je me je favoriete kleur laat weten. En omdat ik een beetje van een kleurenliefhebber ben, had ik graag niet zomaar een "rood" of "groen" gelezen hieronder, maar eerder een beschrijving à la: "het oranje van een zomerse zonsondergang aan de zee na een hevig warmte onweder", of zoiets. Ja, ge moogt er al eens iets voor doen hé :-)

31 januari sluit ik de give away af, de bedenker van het kleur dat het meest tot mijn verbeelding spreekt krijgt van mij een paar op kleur gemaakte "oorbolletjes" toegestuurd.


Reacties

 1. Ik vind zwart als de nacht mooi en daar een beetje glitter van de maan in zou super zijn.Ik zet een linkje op mijn blogje waar nu ook een give away loopt voor de zelfde reden als die van jou... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil het helderrood van mijn geboortesuiker binnen 2 maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou enorm van de paarse kleur waarmee de lucht kleurt bij een zonsopgang op wat beloofd een super zomerdag te worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo zwart als inkt.... met een leuke lichtere schijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik win graag een zomers paar in caribisch zandstrand turquoise ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een kleur is als een geur, het past en soms verrast. Rood is mijn kleur, het werkt op mijn humeur. Zo rood als bloed, dat geeft moed. Zo rood als biefstuk, dat maakt geluk. Zo rood als confituur, dat wakkert vuur. Van rood kan ik de wereld beter aan, het tovert mijn mond in een banaan. Een rood en vrolijk accent, samen met een goeie vent, is mijn droom met een scheutje room. Dus stuur die oorbellen naar hier, dat doet me veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het turquoise van de heerlijk warme golven klotsend op het uitgestrekte Griekse zandstranden, met een schijn van alle tinten blauw die op zo'n dromerige dag wedijveren met de zon om toch maar de allermooiste te zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke hobby! Mooie gemaakt! Wat ben je toch creatief!
  Ik vind de turquoise - groene bollen de mooiste ze doen me denken aan de waters die ik gezien heb op de reizen samen met mijn overleden oma... Zeer mooie parel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie!
Het bericht zal worden weergegeven na goedkeuring.

Groetjes,
Ann