Doorgaan naar hoofdcontent

Laura, Lieze, Lieveke & zusKlinkt misschien als één of ander obscuur gelegenheidsensemble, inzending voor de jaarlijkse hoogmis van de kitsch. 
Maar gezien de Eurovisie-song-vogel al is gaan vliegen, zal 't wel iets anders zijn...

Laura, zus van een "Communicerende" broer (wil zeggen, "doet zijn Communie") koos voor haar feestoutfit uit het repertoire van Lieveke & zus de jurk met de naam Lieze. Daar heb je dus de titel.


Herinner jullie, telefoon in de hand, galopperende tikker in 't keelgat?Awel, bleek er met jurk twee een klein probleempje met het riempje te zijn. 

't Was de eerste keer dat ik zelf zoiets ineen had gezet. Bleek ik niet dicht genoeg langs de 'oogjes' te hebben gestikt. Bij het dragen draaiden die oogjes dus dwars, waardoor het bandje dus stropte en dubbel kwam te zitten... geen gezicht inderdaad.


Gezien deze, getuige de blinkende oogjes bij zowel kiezen van de stof als aanpassen van de jurk, duidelijk dé feestjurk was, moest dat worden rechtgezet.

En bij nen porto en nen goeien babbel, zo geschiedde. Allemaal inbegrepen in de prijs dan nog wel. Als dat geen service is! ;-)


Eind goed, al goed dus. En ze hadden nog schoon weer met 't feest ook! 

Patroon: Lieze II, zelfgetekend - met mouwkapjes en riempje


Reacties

  1. Kan me de tikker in de keel (heb ik weer een nieuwe vlaamse uitdrukking geleerd, in nederland krijgen we 'gewoon' een hartverzakking) helemaal voorstellen. Gelukkig maar een klein probleempje :) Wat een mooie jurk! Altijd leuk jurken in de niet typische meiden kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer een tevreden klant!Mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie!
Het bericht zal worden weergegeven na goedkeuring.

Groetjes,
Ann